Volg ons blog en blijft op de hoogte van ons nieuws

Het laatste nieuws, onderhoud, storingen & weblog.

Kiest u nog voor colocatie in Amsterdam?

Geplaatst op 23 april 2013

Amsterdam is het grootste en snelste Internet knooppunt ter wereld. Dit maakte van Amsterdam in het verleden dan ook de ideale plek voor het vestigen van een datacenter. Heel wat bedrijven hebben voor Amsterdam gekozen voor colocatie en zitten daar nu nog steeds.

Misschien u ook? Maar waarom eigenlijk? Welke voordelen biedt Amsterdam u vandaag nog? Of nog belangrijker, welke nadelen ondervindt u?

De nadelen van colocatie in Amsterdam

Indien u colocatie afneemt in een datacenter te Amsterdam betekend dat ook dat u soms naar Amsterdam dient te reizen. Hierbij dient u rekening te houden met het drukke verkeer, eventuele grote afstanden, tijdverlies en dergelijke meer. Echter, tijd is geld.

U hoeft niet naar Amsterdam te trekken voor colocatie met snelheid, zekerheid en state of the art service. Dankzij de technische vooruitgang kan elk datacenter in heel Nederland via meerdere verbindingen aangesloten worden op het Amsterdamse knooppunt (AMS-IX).

Kies voor een datacenter in uw regio

Professionele colocatie kan dus evengoed buiten Amsterdam. Bij voorbeeld in een regionaal datacenter in de buurt. Ook hier beschikt men over een supersnel redundant netwerk en doen de stroomvoorziening, koeling en serverruimte niets onder aan die van datacentra in Amsterdam. En u hebt geen last van files, lange afstanden of tijdverlies wanneer u even langs het datacenter wilt gaan.

Kiest u nu nog steeds voor colocatie in Amsterdam? Of toch liever een uitstekend datacenter in uw eigen regio. Intronic IS biedt colocatie aan in Dronten en Zoetermeer. Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek dat u zeker zal overtuigen.

Categoriën

Waar zoekt u naar?