Volg ons blog en blijft op de hoogte van ons nieuws

Het laatste nieuws, onderhoud, storingen & weblog.

Klant in de spotlights: Sinterklaas.FM

Geplaatst op 29 november 2013

Bijzondere relaties zetten we graag even extra in het zonnetje. Aangezien 5 december steeds dichterbij komt leuk het ons een leuk idee om het online radio station Sinterklaas.FM te noemen. In 2012 deden wij voor het eerst de streaming voor Sinterklaas.FM en dat beviel beide partijen zo goed dat wij ook dit jaar de streaming voor ze morgen verzorgen.

Het radio station is slechts zes weken online per jaar, maar het aantal luisteraars liegt er niet om. Vooral op 5 december explodeert het aantal luisteraars gigantisch. Op die dag luisteren er ongeveer 10x zoveel mensen naar Sinterklaas.FM dan normaal. Gelukkig hebben we dankzij ons streaming clusters meer dan voldoende capaciteit beschikbaar om dit op te vangen en heeft de stream zonder enig probleem gewerkt.

Ook Rienco van Koulil van Sinterklaas.FM is tevreden over de samenwerking. "Wij hebben na een zoektocht en vergelijking tussen diverse aanbieders in 2012 gekozen voor Intronic IS. Dit bevalt tot op heden zeer goed! Wij hebben eenmaal per jaar (rond 5 december) een piekbelasting welke kundig wordt opgevangen door de servers van Intronic IS. En dat tegen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding."

U kunt het Sinterklaas radio station vinden op www.sinterklaas.fm. Hier wordt 24 uur per dag allerlei sinterklaasmuziek uitgezonden. Zowel oude als nieuwe hits.

Categoriën

Waar zoekt u naar?