Volg ons blog en blijft op de hoogte van ons nieuws

Het laatste nieuws, onderhoud, storingen & weblog.

Vanaf vandaag is het mogelijk voor onze webhosting klanten om per gebruiker aan te geven welke PHP-versie er gebruikt moet worden.

Het wijzigen van de PHP-versie is super simpel te doen via het DirectAdmin controlpanel. Binnen een paar klikken draait bijvoorbeeld alles op PHP7. Naast het wijzigen van de versie is het verder ook nog mogelijk om de instellingen te wijzigen en modules in- en uit te schakelen.

Lees verder

Welkom op onze volledig vernieuwde website

Geplaatst op 19 februari 2016

Sinds kort heeft Intronic IS zijn website en klantenpaneel een complete makeover gegevens. Niet alleen is het uiterlijk volledig op de schop gegaan. Ook de achterliggende techniek voldoet weer aan alle maatstaven van een moderne website.

Onze website en ons klantenpaneel zijn vanaf heden volledig opgezet vanuit het zogeheten “responsive webdesign” principe. Ook het klantenpaneel is daarbij drastisch veranderd. We hebben daarbij niet alleen ons klantenpaneel aangepast, maar deze ook gelijk voorzien van een geheel nieuw uiterlijk.

Lees verder

De Amsterdamse internet-exchange heeft voor het eerst de grens van 2Tbps doorbroken. Afgelopen zondag rond 19:00 uur werd er via de internet exchange maar liefst 2Tbps aan dataverkeer uitgewisseld.

Lees verder

Sinds 10 januari 2012 heeft Nederland de snelste internet exchange-aansluiting ter wereld. De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en network service provider Atrato IP Networks hebben samen de eerste 100Gbit aansluiting gerealiseerd.

Lees verder

Zoals u wellicht weet, komt het eind van de standaard IP-adressen steeds dichterbij. Om helemaal klaar te zijn voor de toekomst leveren wij nu standaard ook IPv6-adressen bij al onze colocatie diensten. Op deze manier heeft u voldoende tijd om uw hard- en software voor te bereiden op deze nieuwe fase van het Internet.

Lees verder

Categoriën

Waar zoekt u naar?