Volg ons blog en blijft op de hoogte van ons nieuws

Het laatste nieuws, onderhoud, storingen & weblog.

Er bestaan tegenwoordig heel wat fabeltjes over de veiligheid van wachtwoorden. In dit artikel willen we daar graag een einde aanmaken. Op het grote boze Internet is tegenwoordig namelijk niets meer veilig.

Het is dus handig als je goed op de hoogte bent betreffende veilig internetten en wachtwoord gebruik. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Lees verder

Het aantal bezoekers dat direct de website verlaat (= Bounce Rate) ligt bij een groot aantal websites zeer hoog. Hier kunnen honderden redenen voor zijn, van de betrouwbaarheid tot het niet kunnen vinden wat de bezoeker wil. Het is niet altijd met zekerheid vast te stellen wat de exacte reden is. Toch zijn er een groot aantal elementen die kunnen helpen de Bounce Rate omlaag te helpen.

Lees verder

Het einde van het jaar is alweer nabij en de feestdagen komen eraan. Dit is natuurlijk het moment om nog een aantal aanpassingen op de website door te voeren om deze zo veel mogelijk te optimaliseren voor Google. Dit biedt in 2015 nieuwe kansen om gevonden te worden door de doelgroep die echt naar jou op zoek is.

Wij helpen jou graag bij het verbeteren van de website en geven jou daarom 5 tips om nog voor het eind van de maand de website volledig te optimaliseren en zo meer bezoekers vanuit de zoekmachine binnen te halen. Alle tips zijn direct door te voeren op jouw website om zo snel mogelijk resultaat te behalen. Aan het eind van het artikel geven wij nog een extra tip om te zorgen dat Google de optimalisatie direct opmerkt.

Lees verder

Klant in de spotlights: Sinterklaas.FM

Geplaatst op 29 november 2013

Bijzondere relaties zetten we graag even extra in het zonnetje. Aangezien 5 december steeds dichterbij komt leuk het ons een leuk idee om het online radio station Sinterklaas.FM te noemen. In 2012 deden wij voor het eerst de streaming voor Sinterklaas.FM en dat beviel beide partijen zo goed dat wij ook dit jaar de streaming voor ze morgen verzorgen.

Lees verder

De afgelopen weken/maanden komen DDoS-aanvallen steeds vaker in het nieuws. Voornamelijk banken lijken het grootste slachtoffer te zijn. DDoS-aanvallen zijn echter niets nieuws. Het gebeurt regelmatig dat een netwerk onder vuur wordt genomen door een DDoS-aanval. Het grote verschil met vroeger zit hem voornamelijk in de grootte en de methode van de aanval.

Lees verder

Amsterdam is het grootste en snelste Internet knooppunt ter wereld. Dit maakte van Amsterdam in het verleden dan ook de ideale plek voor het vestigen van een datacenter. Heel wat bedrijven hebben voor Amsterdam gekozen voor colocatie en zitten daar nu nog steeds.

Lees verder

Categoriƫn

Waar zoekt u naar?