Volg ons blog en blijft op de hoogte van ons nieuws

Het laatste nieuws, onderhoud, storingen & weblog.

Welkom op onze volledig vernieuwde website

Geplaatst op 19 februari 2016

Sinds kort heeft Intronic IS zijn website en klantenpaneel een complete makeover gegevens. Niet alleen is het uiterlijk volledig op de schop gegaan. Ook de achterliggende techniek voldoet weer aan alle maatstaven van een moderne website.

Onze website en ons klantenpaneel zijn vanaf heden volledig opgezet vanuit het zogeheten “responsive webdesign” principe. Ook het klantenpaneel is daarbij drastisch veranderd. We hebben daarbij niet alleen ons klantenpaneel aangepast, maar deze ook gelijk voorzien van een geheel nieuw uiterlijk.

Wat is "responsive webdesign" precies?

U vraagt zich vast af wat “responsive webdesign” nu precies is? Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons).

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Voor meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Responsive_webdesign

Zo kunt u nu dus als bezoeker en klant zowel op uw PC als op uw smartphone onze website perfect bekijken.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Zoals u begrijpt zijn we zeer tevreden met onze vernieuwde website en klantenpaneel. Onze website is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. Mocht u verder nog vragen hebben over onze website, het klantenpaneel of uiteraard onze diensten dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon op 072 720 2200 of via e-mail op info@intronic.nl.

Categoriën

Waar zoekt u naar?