Op zoek naar colocatie bij uw in de regio?

Uw servers in een datacenter bij u in de buurt.

Dronten

Amsterdam is allang niet meer de “place to be” als u uw servers wilt plaatsen in een datacenter. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld ook prima voor in Dronten terecht.

Ideaal als u bijvoorbeeld uit de regio Harderwijk, Zwolle, Meppel, Lelystad of zelfs Heereveen komt en op zoek bent naar colocatie. Dat scheelt u heel wat kilometers reistijd in vergelijking met Amsterdam.

Direct bestellen

Zoetermeer

Het datacenter in Zoetermeer is een van de groenste van Nederland. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde klimaatbeheersing kan er een PUE-waarde worden gehaald van minder dan 1.1.

Deze locatie is uitermate geschikt voor bedrijven en particulieren uit de omgeving van Zoetermeer, Den Haag, Delft, Rotterdam, Goude en Leiden.

Direct bestellen

Heeft u intresse in onze diensten, maar zitten onze datacenters niet bij u in de regio?

Neem dan gerust contact met ons. Wij zoeken graag uit wat de mogelijkheden zijn voor u.

Wat zeggen klanten over Intronic IS?

Intronic IS wordt beoordeelt met 93 uit 100 sterren, gebaseerd op 36 reviews.

Wilt u de recenties van onze klanten lezen? Kijk op ISPGids.com

Waarom colocatie afnemen bij Intronic IS?

Dan bent u verzekerd van uptime, kwaliteit en persoonlijke support.

Vele bedrijven in Nederland leveren colocatie diensten. Voor u als klant is er dus een enorme keuze aan dienstverleners. Waarom u zou moeten kiezen om uw servers te plaatsen bij Intronic IS? Hier enkele belangrijke punten om u te overtuigen.

Persoonlijke en snelle support

Indien u met een probleem zit, kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u namelijk graag. Ook onderhouden wij graag een persoonlijke band met onze klanten. Wij denken graag met u mee. Uw probleem is ook ons probleem.

Geen lastige contracten of kleine lettertjes

Bij ons zit u niet automatisch vast aan een lang contract. Daar hebben wij net als u een hekel aan. U kunt bij ons uw contract opzeggen wanneer u dat wilt. Zo zit u nooit ergens aan vast waar u geen behoefte meer aan heeft.

24/7 toegang tot het datacenter

U krijgt bij ons 24 uur per dag 7 dagen in de week toegang tot uw servers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook ’s nachts of in het weekend een eventuele storing oplossen of onderhoud plegen.

Uitgebreid controlepaneel

U krijgt toegang tot ons uitgebreide, zelf ontwikkelde controlepaneel. Hier vindt u onder andere meer  informatie over uw stroomverbruik en uitgebreide dataverkeer statistieken.

Veelgestelde colocatie vragen

Altijd handig om te weten